خواص و تاثیر گشنیز و دیابت را درمان نمودن
خواص و تاثیر گشنیز و دیابت را درمان نمودن
خواص و تاثیر گشنیز و دیابت را درمان نمودن در سایت جسارت
گشنیز و دیابت ,گشنیز دیابت,گشنیز برای دیابت,گشنیز در دیابت,گشنیز در درمان دیابت,خواص گشنیز,خواص گشنیز خشک,خواص گشنیز کوهی,خواص گشنیز چیست,خواص گشنیز خشک شده
خواص و تاثیر گشنیز و دیابت را درمان نمودن
در این مطلب از سایت جسارت به خواص و تاثیر گشنیز و دیابت را درمان نمودن می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
محققان آمریکایی دریافتهاند که گشنیز عامل بسیار موثر و شگفتانگیزی در سمزدایی بدن و دفع فلزهای سنگین است. محققان پیشتر موفق شده بودند با اتخاذ برنامهای عفونت بیماران را درمان کنند. با این حال اگرچه علائم عفونت از بین میرفت اما پس از مدتی باز میگشت. آنان معتقد بودند که علت این امر، تراکم آلومینیم، جیوه و سرب در برخی از قسمتهای بدن است که به باکتریها و ویروسها اجازه تکثیر میدهد. نکته جالب این بود که یکی از این بیماران پس از مصرف سوپ گشنیز به میزان چشمگیری جیوه را از طریق ادرار دفع کرد. تحقیقات نشان داد مصرف گشنیز باعث دفع سرب و آلومینیم نیز میشود. بنابراین از بیماران خواسته شد بهطور منظم گشنیز تازه یا آب گشنیز همراه با آنتیبیوتیک یا ضدویروسهای طبیعی مصرف کنند تا تمامی عفونتها بدون اینکه عود کند، درمان شود.
گشنیز و دیابت
گشنیز می توان به کاهش دهنده قند خون و پیشگیری از عوارض بلندمدت دیابت نقش بسزایی دارد،تاثیر آن روی بیماری قندخون به حدی ست که گیاه ضد دیابت نیز نامیده می شود مصرف گشنیز تسکیندهنده صفرا و برطرف کننده التهاب و تشنگی در بیماران دیابتی است و در مطالعات جدید مشخص شده گشنیز بر افزایش ترشح انسولین از پانکراس، کاهش قند خون و جلوگیری از بروز عوارض قلبی و عروقی در بیماران دیابتی موثر است. یک متخصص طب سنتی رژیم غذایی مناسب برای بیماران مبتلا به دیابت را اعلام کرد و گفت: گشنیز و اسفناج در افزایش ترشح انسولین و کاهش قندخون موثر هستند.
گشنیز برای زنان بهویژه آنهایی که در دوره عادت ماهانه دچار خونریزی شدید میشوند، مفید است. برای استفاده از این خاصیت درمانی گشنیز میتوانید شش گرم از دانه آن را در ۵۰۰ میلیگرم آب بجوشانید و پس از افزودن شکر به آن، این مخلوط را بهصورت گرم استفاده کنید. همچنین تناول 2 تا 5 گرم از تخم گشنیز با کمی عسل افزایش شیر مادران شیرده را در پی دارد.
گشنیز دیابت
بهتر است بیماران مبتلا به دیابت به جای مصرف شیرینیهای مصنوعی از عسل و رب سیب استفاده کنند و بهترین میوهها برای این بیماران سیب رسیده شیرین، گلابی، انار، آلو، زردآلو و شاتوت است که بیماران میتوانند از آبمیوههای این میوهها نیز استفاده کنند. وی ادامه داد: مصرف ماهی و غذاهای دریایی به دلیل وجود امگا ۳ و چربیهای غیراشباع در بهبود دیابت و عوارض آن مفید است. این متخصص طب سنتی ادامه داد: مصرف گشنیز تسکیندهنده صفرا و برطرف کننده التهاب و تشنگی در بیماران دیابتی است و در مطالعات جدید مشخص شده گشنیز بر افزایش ترشح انسولین از پانکراس، کاهش قند خون و جلوگیری از بروز عوارض قلبی و عروقی در بیماران دیابتی موثر است.
از سوی دیگر گشنیز بهعنوان سبزی کاهشدهنده قند خون شناخته شده است و این کار را با تحریک ترشح انسولین انجام میدهد. این تأثیر به حدی است که آن را گیاه ضد دیابت نیز مینامند. گشنیز در عین حال با پایین آوردن میزان کلسترول بد و افزایش سطح کلسترول خوب در خون به سلامت قلب کمک میکند.
گشنیز برای دیابت
مقیمی تصریح کرد: همچنین مصرف جو تسکین کننده غلظت خون و صفراست و در پایین آوردن قند خون و افزایش حساسیت بافتی انسولین موثر است. وی گفت: همچنین بر اساس توصیههای طب سنتی مصرف اسفناج برای بیماران دیابتی مفید است و برای آنها ملین محسوب میشود. این سبزی از افزایش آنزیم “آلدوز ردوکتاز” که یکی از مکانیسمهای بروز عوارض دیابت است جلوگیری میکند. همچنین اسفناج قند خون را کاهش میدهد. مقیمی گفت: مصرف آلو نیز حرارت صفرا را کاهش میدهد و باعث افزایش حساسیت بافتی به انسولین و کاهش نسبی قند خون میشود. همچنین مصرف نخود ملین و تولیدکننده خون است و طحال و کلیه را پاکسازی میکند.
خواص و تاثیر گشنیز و دیابت را درمان نمودن
کارشناسان گیاهان دارویی شستن دهان و دندان با استفاده از دمکرده گشنیز و یک قاشق چایخوری تخم گشنیز در یک لیوان آب جوش به مدت 5 دقیقه را در ضدعفونی کردن دهان و دندان موثر میدانند. جویدن تخم گشنیز برای تسکین درد دندان موثر است.
گشنیز در دیابت
این متخصص طب سنتی ادامه داد : همچنین به بیماران دیابتی توصیه میشود مصرف سیب را در برنامه غذایی خود داشته باشند چرا که علاوه بر کاهش قند خون از بروز عوارض دیابت جلوگیری میکند و حتی به افرادی که زمینه دیابت را در خانواده دارند توصیه میشود برای پیشگیری از ابتلا به دیابت سیب بخورند. وی ادامه داد: بنابراین به بیماران دیابتی توصیه میشود سوپ گشنیز، سوپ سبزیجات، ماهی، آبگوشت، خوراک ماهیچه و آلو بخارا، خورشت سیب درختی، کته گشنیز و شوید، شربت آبغوره و رب انار را در برنامه غذایی خود بگنجانند .
گشنیز و دیابت
- ۹۷/۰۷/۰۵