زنجبیل در طب سنتی
مصرف زنجبیل در طب سنتی از دیدگاه قرآن کریم و احادیثی از بزرگان دین
زنجبیل
در طب سنتی ، فواید زنجبیل در طب سنتی ، خاصیت زنجبیل در طب سنتی ، خواص
زنجبیل در طب سنتی ، زنجبیل و طب سنتی،مضرات زنجبیل در طب سنتی،فواید و
مضرات زنجبیل در طب سنتی،خوردن زنجبیل در طب سنتی و سرماخوردگی و معده و زخم معده و سوزش معده
در این مطلب از سایت جسارت به آشنایی با خواص زنجبیل در طب سنتی می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
زنجبیل در طب سنتی
زنجبیل یکی از انواع ادویههای پر خاصیت است که در طب سنتی از جایگاه ویژهای برخوردار است و برای قرنها است که در طب، پخت و پز و تولید استفاده میشود.
مزاج زنجبیل گرم و خشک است که گرمی آن بیشتر از خشکی است (درجه سوم گرمی و درجه اول تا دوم خشکی).
مصرف زنجبیل همراه عسل به تقویت حافظه کمک میکند.
از نظر گیاهدرمانی، روی زنجبیل تحقیقات بسیاری انجام شده است و به اثبات رسیده که این گیاه یکی از کاربردیترین داروها در درمان تهوع شدید بارداری است به طوری که
اثر آن در پیشگیری از تهوع بارداری وارد برخی کتابهای درسی رشته زنان و زایمان نیز شده است.
زنجبیل
زنجبیل گیاهی است که هم خواص دارویی دارد وهم به عنوان ادویه پودر شده آن استفاده می شود.به یادداشته باشید که زنجبیل یک تنه میتواند طعم هر غذا یا شیرینی را از این رو به آن رو کند. علاوه بر طعمدادن خواص درمانی زیادی نیز برای این ادویه قائل شدهاند؛ اما با تمام خواصی که دارد میتواند برای افرادی که از بیماریهای خاصی رنج میبرند مضر نیز باشد. در این مطلب شما را با خواص و مضرات زنجبیل بیشتر آشنا میکنیم. لطفاً با ما همراهی کنید.
فواید زنجبیل در طب سنتی
زنجبیل منبع فوقالعادهای از ویتامین A، ویتامین C، ویتامین E،ویتامین گروه B، منیزیم، پتاسیم، فسفر، سیلیکون، آهن، سدیم، کلسیم، روی، و بتاکاروتن است.
حدیثی از امام رضا میگوید: هر کس بخواهد دارای حافظه قوی شود هر روز سه قطعه زنجبیل و عسل درآمیزد و بخورد.
از این حدیث یکی از خواص زنجبیل مشخص شد که تقویت کننده حافظه است، مخصوصا اگر با عسل همراه باشد.
- ۹۶/۱۲/۰۱