وبلاگ نادر کده

وبلاگ نادر کده

وبلاگ نادر کده

وبلاگ نادر کده

وبلاگ نادر کده

کبد چرب گرید 1-2

يكشنبه, ۱۱ مهر ۱۳۹۵، ۰۸:۴۱ ب.ظ

علائم و درمان “کبد چرب”+رزیم غذایی برای کبد چرب در گرید های مختلف

کبد چرب,کبد چرب چیست,کبد چرب گرید 1,کبد چرب علائم,کبد چرب درمان,کبد چرب گرید 2,کبد چرب گرید 3,کبد چرب گرید 1-2,کبد چرب الکلی,کبد چرب گرید 2 خطرناک است؟,کبد چرب چیست و درمان آن,کبد چرب چیست ویکی پدیا,کبد چربی چیست,کبد چرب چیست,علائم کبد چرب چیست,عوارض کبد چرب چیست,بیماری کبد چرب چیست,علت کبد چرب چیست؟,درمان کبد چرب چیست؟

علائم و درمان کبد چرب گرید 1 و 2 و 3و 4+رزیم غذایی برای کبد چرب

به گزارش بی اس ام اس کبد عوامل مضرر مواد غذایی را گرفته و آن‌ها را به صورتی بدون ضرر وارد سیستم‌های دیگر بدن کرده و خود بطور طبیعی توسط سلول‌هایی ترمیم و پاکسازی می‌شود که اگر فاکتورهای منفی وارد آن شده باشد، این عملکرد طبیعی را مختل می‌کند.

کبد چرب وقتی بوجود می‌آید که چربی بدن فرد به پنج تا ده درصد برسد.

عوامل؛ استعمال دخانیات، نداشتن فعالیت بدنی مفید و کامل،، سوء تغذیه، اضافه وزن، مصرف زیاد مواد غذایی چرب، فشار خون بالا، بارداری و مصرف داروهایی چون آسپرین و تتراسایکلین.

علائم؛ خستگی و بی‌حالی، کاهش وزن و اشتها، تهوع، شعف بدن، درد در مرکز و یا سمت راست بخش بالای شکم.

درمان؛ داشتن رژیم غذایی مناسب، ورزش کافی، مصرف میوه‌ها و سبزیجات، استفاده از روغن‌های مناسب، داروهایی چون متفورمین(با تجویز پزشک)، مصرف آب لیمو ترش در آب داغ(جز برای کسانی که مشکل معده دارند.)، کاهش وزن، مصرف سیر، پیاز، چغندر، کلم و اجتناب از مصرف برخی غذاها(مثل غذاهای فریز شده، زودپز شده، ترشیجات، دوغ به همراه غذا، تنقلات شور، روغن‌های سرخ کردنی، لبنیات پر چرب و…).

کبد چرب چیست؟

کبد دومین عضو بزرگ در بدن انسان است و مسئول به اصطلاح رد کردن تمام مواد غذایی و نوشیدنی مصرف شده از صافی است که این بدان معناست که کبد فاکتورهای مضرر مواد غذایی را گرفته و آنها را به صورتی بدون ضرر وارد سیستم های دیگر بدن می کند. کبد به طور طبیعی خود را توسط سلول هایی ترمیم و پاکسازی میکند اما اگر فاکتورهای منفی وارد شده بیار باشند در این کار اختلال رخ می دهد.
وجود چربی در کبد هر انسانی طبیعی است اما اگر کبدی دارای 5 تا 10 درصد چربی باشد کبد چرب نامیده می شود.
کبد چرب یک موقعیت مخرب را در بدن ایجاد می کند و بدتر اینکه هیچ علامت هشدار دهنده ای در ابتلا ندارد.
10 تا 20 درصد مردم آمریکا مبتلا به کبد چرب هستند و این آمار برای ایرانیان چیزی بالغ بر 40 درصد است و این هشدار بزرگی برای مردم ایران محسوب می شود.

علل ایجاد کبد چرب چیست؟

عادات و رفتارهای غلط بسیاری ایجاد کننده این بیماری هستند که بارزترین و مهم ترین آنها مصرف الکل و مشروبات الکلی ,مصرف مواد غذایی چرب ، اضافه وزن ، نداشتن فعالیت بدنی سالم یعنی همان ورزش و تحرک مفید، سوء تغذیه ، فشار خون بالا ، بارداری ، مصرف داروهایی همچون آسپرین و تتراسایکلین
 هستند.
 
علائم و درمان کبد چرب گرید 1 و 2 و 3و 4+رزیم غذایی برای کبد چرب

علائم ابتلا به کبد چرب

علائم و نشانه های کبد چرب چیست؟

خستگی و بی حالی
کاهش وزن و اشتها
ضعف عمومی
درد در مرکز و یا سمت راست بخش بالای شکم
 

علائم و درمان کبد چرب گرید 1 و 2 و 3و 4+رزیم غذایی برای کبد چرب

روش های درمان کبد چرب

راههای درمان کبد چرب

داروهایی که مقاومت به انسولین را درمان میکنند مانند متفورمین
داشتن رژیم غذایی مناسب به خصوص رژیم غذای حاوی میوه ها و سبزیجات و غذاهای کم چرب
مصرف سیر و پیاز, چغندر , کلم و..
مصرف آب لیمو ترش در آب داغ البته این روش برای افرادی که مشکل معده دارند توصیه نمی شود
کاهش وزن
خودداری از مصرف خودسرانه دارو در زمان هر نوع بیماری
مصرف ویتامین E البته به اندازه و با مشورت با پزشک
ترک مخدرات
ورزش
خودداری از مصرف مواد غذایی فریز شده – زود پز شده – ترشیجات – رب – سس ها – نمک زیاد – چای پر رنگ – فست فودها – آب همراه غذا – دوغ همراه غذا -تنقلات شور – روغن های سرخ کردنی – لبنیات پر چرب و..

کبد چرب ، علائم و درمان کبد چرب

برای جلوگیری از بروز بیماری کبد چرب، سه نکته اساسی ذیل را فراموش نکنید:

* رژیم غذایی سالم: شما باید رژیم غذایی سالمی را با مصرف بالای میوه، سبزی، غلات سبوس دار و چربی های مفید برای خود انتخاب کنید.

* جلوگیری از افزایش وزن به ویژه چاقی شکمی: داشتن رژیم غذایی سالم به همراه فعالیت بدنی، به حفظ وزن سالم کمک می نماید. در صورت چاق بودن، از همین امروز برای کاهش وزن خود اقدام نمایید.

* هنگام استفاده از داروها کاملا مراقب باشید و از مصرف الکل جدا پرهیز نمایید.

آمار کبد چرب

از هر 10 ایرانی، 3 نفر به کبد چرب مبتلا هستند و این آمار، زنگ خطر‌ها را درباره شیوع گسترده این بیماری در جامعه به صدا درآورده است، زیرا گرچه ممکن است این بیماری در ابتدا عوارضی در بدن ایجاد نکند، اما اگر تحت درمان مناسب قرار نگیرد، می‌تواند به التهاب و نارسایی جدی کبد منجر شود.بررسی‌های علمی نشان می‌دهد شیوع ابتلا به کبد چرب در زنان و مردان یکسان است و احتمال دارد در هر سنی ظاهر شود، اما در سنین 40 تا 60  سالگی بیشتر رخ می‌دهد

کبد چرب را می‌توان به سه نوع تقسیم کرد:

نوع اول این بیماری، “کبد چرب ساده” است که علامتی ندارد و اغلب اوقات بیمار متوجه آن نمی‌شود. بیمار مبتلا به کبد چرب ساده فقط با تجمع چربی در کبد مواجه است و هنوز اختلالی در عملکرد این عضو وجود ندارد.

وقتی چربی کبد از حدی بیشتر می‌شود، بیمار به اختلال “کبد چرب ملتهب” و حتی هپاتیت مبتلا می‌شود و پس از مدتی امکان دارد دچار نارسایی کبد گردد که به آن “سیروز کبدی” می‌گویند و علت اصلی آن کبد چرب ساده است.

علائم بیشتر کبد چرب

همانطور که گفته شد، بیماری کبد چرب غیرالکلی، گاهی بدون علامت می باشد. اما در برخی شرایط علائمی را دارد، از جمله:

خستگی

– ضعف

– درد در بالا و سمت راست شکم

– کاهش وزن

– از دست دادن اشتها

تهوع

– زردشدن چشم ها و پوست (یرقان)

خارش

– ورم پاها و شکم

– سردرگمی ذهنی

– رگ های خونی مانند تار عنکبوت می شوند.

درمان کبد چرب با سیر

سیر حاوی آلیسین (یک نوع آنتی اکسیدان) است که یک ترکیب سولفوردار است و برای سم زدایی بهتر و موثرتر کبد لازم است. سیر به کبد کمک می کند تا بدن را از آلودگی جیوه، بعضی مواد افزودنی موجود در غذاها و هورمون استروژن پاک کند

آب لیمو ترش و درمان کبد چرب

آب لیمو ترش تازه را در یک لیوان آب داغ بریزید و اول صبح بطور ناشتا بنوشید(البته اگر ناراحتی معده ندارید). این کار باعث می شود کبد پاک شود و عمل سم زدایی و تصفیه آن افزایش یابد.همچنین تولید صفرا را تحریک می کند، معده و روده را پاک می کند و حرکات روده ای را افزایش می دهد

10 روش برای کنترل کبد چرب

1- از مصرف نوشیدنی های الکلی جدا پرهیز کنید.

یکی از اعمال کبد، جداکردن ترکیبات سمی و شیمیایی نظیر الکل از خون است. اگرچه کبد توانایی ترمیم آسیب های خود را دارد، اما این قدرت ترمیمی کبد محدود است. مصرف نوشیدنی های الکلی باعث اختلال در عملکرد کبد و افزایش آسیب پذیری آن از تمام ترکیبات شیمیایی خواهد شد.

2- باورهای غلط را کنار بگذارید.

یکی از باورهای غلط و مخرب در افرادی که از نوشیدنی های الکلی استفاده می کنند این است که فقط افراد معتاد به الکل به کبد چرب مبتلا می شوند. اما لازم است بدانید پاسخ بدن هر فردی به الکل متفاوت است. خیلی وقت ها افرادی که فقط مقادیر کمی الکل مصرف دارند، خیلی سریع تر از معتادین به الکل، به کبد چرب الکلی مبتلا می شوند.

علائم و درمان کبد چرب گرید 1 و 2 و 3و 4+رزیم غذایی برای کبد چرب
آشنایی با کبد چرب الکلی و غیر الکلی

3- مصرف چربی ها را کاهش دهید.

لازم است در اینجا اشاره کنیم که کبد چرب دو نوع است: الکلی و غیر الکلی.کبد چرب غیر الکلی معمولا در ارتباط مستقیم با وضعیت چربی های خون است.از بین هر پنج فرد بالغ، یک نفر کبد چرب غیر الکلی را تجربه می کند. در این وضعیت که ارتباطی با مصرف الکل ندارد، چربی ها در کبد جمع می شوند.مصرف غذاهای چرب و همچنین چاقی از عوامل اصلی در ابتلا به کبد چرب غیر الکلی اند.پس لازم است مصرف غذاهای پرچرب نظیر فست فودها، غذاهای بیرون، غذاهای سرخ شده ساندویچ ها، سوسیس و کالباس، شیرینی ها، روغن و کره، گوشت قرمز، چربی گوشت، تخم مرغ و … را تا حد ممکن کاهش دهید.فراموش نکنید مصرف الکل و یا غذاهای پرچرب آنقدر عوامل قدرتمندی هستند که به تنهایی هم می توانند منجر به کبد چرب شوند، اما ترکیب این دو عامل، به یک تهدید جدی برای ابتلا به کبد چرب در آینده ای نزدیک تبدیل خواهد شد.

4- میزان چربی خون، قند خون و فشار خون خود را بدانید.

سایر عوامل خطر برای ابتلا به کبد چرب شامل کلسترول خون بالا، فشار خون بالا و دیابت نوع دو است و تمام این ها در افراد چاق شیوع بیشتری دارند.اگرچه افراد با وزن طبیعی که کلسترول بالا، فشار خون بالا و دیابت دارند نیز مستعد ابتلا به کبد چرب هستند.

علائم و درمان کبد چرب گرید 1 و 2 و 3و 4+رزیم غذایی برای کبد چرب
 
دور کمر و رابطه با کبد چرب

5- دور کمر خود را اندازه بگیرید.

تجمع چربی در ناحیه شکم بسیار خطرناک تر از تجمع چربی در سایر مناطق بدن است.تجمع چربی در ناحیه شکم منجر به کاهش حساسیت سلول ها به هورمون انسولین خواهد شد. بنابراین خطر ابتلا به دیابت افزایش می یابد. دیابت هم یکی از عوامل قدرتمند در ابتلا به کبد چرب است.بنابراین خانم هایی که دور شکم آنها 80 سانتی متر و بیشتر است، در خطر ابتلا به دیابت و کبد چرب قرار خواهند داشت.

6- از خطرات آگاه باشید.

زنان بیشتر از مردان در معرض خطر ابتلا به کبد چرب الکلی قرار دارند.

7- به طور منظم ورزش کنید.

ورزش منظم با تنظیم قند خون و کاهش چربی خون خطر تجمع چربی در کبد را کاهش می دهد. لازم به ذکر است که بهترین ورزش ها برای این کار، ورزش های هوازی و مخصوصا پیاده روی است که به طور منظم و روزانه انجام می گیرد.

8- مواظب بیماری های کبدی باشید.

بر خلاف باور عموم که فکر می کنند هپاتیت B و C عفونت های خونی اند که فقط از طریق تزریق داخل رگی انتقال می یابند، باید بدانید که هپاتیت در لغت به معنی التهاب کبد است و هپاتیت B یک بیماری کبدی است که بسیار مسری تر از ایدز می باشد. فراموش نکنید ابتلا به هپاتیت ها و مخصوصا هپاتیت ب خطر ابتلا به کبد چرب را افزایش خواهد داد.

علائم و درمان کبد چرب گرید 1 و 2 و 3و 4+رزیم غذایی برای کبد چرب

 

آشنایی با علائم کبد چرب

9- نشانه های ابتلا به کبدچرب را بدانید.

اگرچه بسیاری از علائم حاد کبد چرب نظیر درد در ناحیه پایین و راست شکم ، تهوع، اسهال ، یرقان و زردی بسیار واضح تر از آن اند که مورد غفلت قرار گیرند، اما علائم مزمن نظیر خستگی، تهوع، احساس ضعف و کسالت، و بی اشتهایی از علائمی هستند که به احتمال بیشتری دست کم گرفته خواهند شد.

10- از درمان های سنتی و گیاهان دارویی کمک بگیرید.

برای مثال در بررسی نوزده مطالعه در دانشگاه های آمریکا، نتیجه بر آن شد که مصرف عرق خار شتر احتمال ابتلا به کبد چرب در افراد سالم را کاهش داده و نیز بهبود مبتلایان به این بیماری را تسریع می کند.درمان کبد چرب با طب سنتی را بخوانید.مصرف بعضی از مواد غذایی طبیعی، فعالیت کبد را در حد مطلوب حفظ می کند. داشتن یک کبد سالم باعث می شود انرژی بیشتر و حال بهتری داشته باشیم. ولی کبد ی که بیمار است و به درستی کار نمی کند، باعث احساس خستگی، سردرد، اشکال در تنفس، حساسیت و عدم تحمل بعضی مواد غذایی، مشکلات پوستی و افزایش وزن می شود.

علت‌های بیماری کبد چرب

بیماری کبد چرب ممکن است به علت مصرف برخی داروها، چاقی، گرسنگی، سوءتغذیه، کاهش سریع وزن و… ایجاد شود، اما علت عمده بیماری کبد چرب، چاقی است. به‌طوری که در آمریکا حدود یک سوم افراد بالغ دچار بیماری کبد چرب (بیماری کم تحرکی و چاقی) هستند.

درمان طبیعی کبد چرب

نوشیدن چای سبز یا استفاده از عصاره این گیاه دارویی تاثیر زیادی در پیشگیری از تجمع و رسوب چربی ها در اطراف کبد دارد، ضمن آنکه می تواند به تسریع روند درمانی کبد چرب نیز کمک کند. افرادی که احتمال و استعداد ابتلا به این بیماری در آنها زیاد است مانند افراد چاق و کم تحرک می توانند با گنجاندن چای سبز در رژیم غذایی روزانه خود از ابتلا به این بیماری پیشگیری کنند، به شرط آنکه در کنار نوشیدن چای سبز، رژیم غذایی سرشار از سبزیجات و میوه ها را در برنامه غذایی خود بگنجانند. علاوه بر این، درمانگران چینی بر این باورند که نوشیدن این چای گیاهی به صورت مستمر می تواند از ابتلا به سرطان کبد نیز پیشگیری کند.

تحقیقات علمی در آمریکا

تحقیقات جدید در آمریکا نشان می دهند که بیماری کبد چرب یکی از عوامل پرخطر در بروز دیابت نوع 2 محسوب می شود. در حقیقت مطالعات حاکی از این است که  افراد مبتلا به کبد چرب نسبت به افراد سالم، بیشتر احتمال دارد که در طول 5 سال به دیابت نوع 2 مبتلا شوند.

لازم به ذکر است که  علف لیمو تصفیه کننده کبد، کلیه، لوله گوارش، مثانه و لوزالمعده است. در واقع علاوه بر آن، در کاهش میزان اسید اوریک، کلسترول و چربی‌های اضافه نیز موثرو نافع است

مواد موجود در گیاه ماریتیغال (خار مریم) دارای خواص ضد سرطانی است و می تواند در پیشگیری و درمان بسیاری از سرطان ها موثر و نافع  باشد.البته فلاونوئید سیلی مارین موجود در خار مریم شامل سیلی بینین،سیلی دیانین، سیلی کریستین است که برای درمان بیماریهای کبدی و صفراوی استفاده شده است.قابل ذکر است که عصاره بذر این گیاه دارویی که به نام سیلی مارین مشهور است کبد را در برابر انواع مسمومیت ها از جمله قارچ آمانیتا،استامینوفن و الکل محافظت می نماید.

طباشیر شادی بخش و مقوی دل و معده و کبد گرم و مسکن التهاب و عطش و قاطع قی و استفراغ صفراوی و اسهال خونی و گرم و حل کننده و خشک کننده رطوبت های سرد سست کننده معده می باشد

کبد چرب

  • نادر بنی عامریان

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی